✔Refinanțare credit ipotecar | Refinantare credit Prima Casă

Alege tipul de refinanțare pentru creditul ipotecar

Refinanțează-ți simplu și rapid prin 123credit.ro creditul ipotecar existent și bucură-te de cele mai avantajoase costuri de rambursare.

Vom converti automat suma introdusa in Euro la suma in Lei pentru a calcula creditul in pasii urmatori.

Care este suma totala datorata?

Care este perioada de rambursare ramasa?


0%

0 LEI

*Informatii in functie de ofertele alese Perioada de finantare: minim 6 luni, maxim 60 luni Suma finantata: minim 100 Ron, maxim 400.000 Ron Rata dobanda: minim 8.85%, maxim 55% DAE: minim 9,88%, maxim 56%

Exemplu reprezentativ: Daca valoarea creditului este de 50.000 lei si este pentru o perioada de 60 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 8,85%/an, cu un comision lunar de administrare de 20 lei si un comision de analiza dosar de 200 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 1.054 lei, DAE 10,34%, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 64.571 lei

De ce să alegi refinanțarea creditului ipotecar?

  • Pentru că te ajută să obții o rată mai mică și să schimbi condițiile creditului (ex: poți să treci de la o dobândă variabilă la o dobândă fixă)
  • Pentru că băncile sunt interesate de clienții cu istoric de creditare pozitiv, ofertele de refinanțare pentru creditul ipotecar pot avea costuri mai reduse față de un credit standard (ex: comision de analiză ZERO, dobânzi mai mici)
  • Refinanțând și consolidând creditul existent poate fi mai ușor să obții creditul de care ai nevoie, încadrându-te astfel mai ușor în gradul maxim de îndatorare acceptat de bancă

Cât te costă să refinanțezi un credit ipotecar:

  • Între 0 și 400 lei comision de analiză
  • 87.60 lei comision de înscriere a gajurilor pe conturile curente în Registrul Național de Publicitate Mobiliară și Mobiliare (RNPM)
  • Între 0 lei și 10 lei comision de administrare a contului curent atașat creditului
  • Între 370 și 1000 lei taxa de evaluare a proprietății
  • Comision plată credit către banca de unde se refinanțează: aproximativ 20 lei pentru un ordin de plată simplu și până la 100 lei dacă se face plata refinanțării prin emiterea unui ordin de plată condiționat. De asemenea, ia în calcul că unele bănci, pentru creditele care le sunt refinanțate, percep un comision de avizare a ordinului de plată condiționat de până la 400 lei.
  • Taxe notariale de înscriere a ipotecii în favoarea băncii finanțatoare. Acestea variază în funcție de valoarea imobilului.

100% gratuit și fără obligații

Nu există costuri ascunse și poți anula cererea în orice moment

Nu afectezi scorul FICO

Comparatorul nostru de oferte nu îți va afecta scorul FICO

Tu deții controlul

După ce alegi oferta care ți se potrivește, ești la curent cu stadiul analizei direct în contul tău personal 123credit.ro

Primești ofertele personalizate de credit și aplici cu doar un click

După completarea tuturor informațiilor, vei primi imediat oferte de credit personalizate pentru tine.

În acest pas, cu doar un click trimiți solicitarea ta de credit spre analiză către instituția financiară aleasă.

În plus, în contul tău personal 123credit.ro ești la curent cu derularea procesului de analiză și în cel mai scurt timp ești informat de decizia de finanțare luată de instituția financiară aleasă.