Platforma online prin care aplici la orice credit.

Prin 123credit.ro aplici online si urmaresti statusul cererii tale de credit direct in contul tau. O data ce ai aplicat, cererea ta de credit ajunge in departamentul de analiza al institutiei finantatoare si in cateva zile te prezinti la sucursala doar pentru a semna si a ridica banii.

Te ghidam

Abordarea noastra se bazeaza pe expertiza acumulata pe parcursul a 15 ani de experienta in industria bancara româneasca si pe necesitatea unui proces mai eficient intr-o piata in continua dezvoltare. Ajutam clientii sa ia o decizie informata cand solicita un credit prin intelegerea termenilor si conditiilor de a lua un imprumut, procedurile si politicile bancilor si optiunile existente pe piata.

Iti aducem toate bancile intr-un singur loc

123 Credit este construit pe algoritmi meniti sa evalueze profilul candidatului si sa scurteze procesul de aplicare si aprobare solicitând informatiile relevante care sunt trimise direct bancilor. Economisim 90% din timpul clientilor nostri prin evitarea solicitarilor de zile libere de la locul de munca pentru excursii la diverse banci, documente inutile si incertitudine.

Suntem cu tine pana la final

Oferim suport constant clientilor nostri si experienta online completa din confortul propriei case nu numai pana in momentul semnarii contractului de imprumut, ci si dupa finalizarea intregului proces. Crestem prin construirea de relatii puternice si de lunga durata cu partenerii nostri bancari si cu clientii nostri multumiti.

100% gratuit și fără obligații

Nu există costuri ascunse și poți anula cererea în orice moment

Nu afectezi scorul FICO

Comparatorul nostru de oferte nu îți va afecta scorul FICO

Tu deții controlul

După ce alegi oferta care ți se potrivește, ești la curent cu stadiul analizei direct în contul tău personal 123credit.ro

Primești ofertele personalizate de credit și aplici cu doar un click

După completarea tuturor informațiilor, vei primi imediat oferte de credit personalizate pentru tine.

În acest pas, cu doar un click trimiți solicitarea ta de credit spre analiză către instituția financiară aleasă.

În plus, în contul tău personal 123credit.ro ești la curent cu derularea procesului de analiză și în cel mai scurt timp ești informat de decizia de finanțare luată de instituția financiară aleasă.

Parerile clientilor pe
4.6

din 41 recenzii in total