✔123credit.ro - tot ce trebuie sa stii despre noi.

Portal online de solutii de credit care conecteaza persoanele interesate de un imprumut cu bancile.

Utilizand aplicatia noastra, elimini drumurile inutile la banca. Incarci cererea de credit, banca aleasa de tine iti analizeaza documentatia si in cateva zile te duci doar sa semnezi si sa ridici banii!

Te ghidam

Abordarea noastra se bazeaza pe expertiza acumulata pe parcursul a 15 ani de experienta in industria bancara româneasca si pe necesitatea unui proces mai eficient intr-o piata in continua dezvoltare. Ajutam clientii sa ia o decizie informata cand solicita un credit prin intelegerea termenilor si conditiilor de a lua un imprumut, procedurile si politicile bancilor si optiunile existente pe piata.

Iti aducem toate bancile intr-un singur loc

123 Credit este construit pe algoritmi meniti sa evalueze profilul candidatului si sa scurteze procesul de aplicare si aprobare solicitând informatiile relevante care sunt trimise direct bancilor. Economisim 90% din timpul clientilor nostri prin evitarea solicitarilor de zile libere de la locul de munca pentru excursii la diverse banci, documente inutile si incertitudine.

Suntem cu tine pana la final

Oferim suport constant clientilor nostri si experienta online completa din confortul propriei case nu numai pana in momentul semnarii contractului de imprumut, ci si dupa finalizarea intregului proces. Crestem prin construirea de relatii puternice si de lunga durata cu partenerii nostri bancari si cu clientii nostri multumiti.

100% gratuit si fara obligatii

Nu exista costuri ascunse si poti anula cererea in orice moment

Nu afectezi scorul FICO

Comparatorul nostru de oferte nu iti va afecta scorul FICO

Tu detii controlul

Dupa ce alegi oferta care ti se potriveste, esti la curent cu stadiul analizei direct in contul tau personal 123Credit.ro

Primesti ofertele personalizate de credit si aplici cu doar un click

Dupa completarea tuturor informatiilor, vei primi imediat oferte de credit personalizate detaliate.

In acest pas, cu doar un click trimiti solicitarea ta de credit spre analiza catre institutia financiara aleasa.

In plus, in contul tau personal 123Credit.ro esti la curent cu derularea procesului de analiza si in cel mai scurt timp esti informat de decizia de finantare luata de institutia financiara aleasa.